Termeni & condiții

INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE PREZENTUL DOCUMENT INTITULAT „TERMENI SI CONDITII” („DOCUMENTUL”)


Toate drepturile de proprietate intelectuala si de autor aferente website-ului www.granumsinapis.ro ("Site-ul") apartin in exclusivitate Societatii GRANUM SINAPIS S.R.L. (str. Ploiesti nr. 10 ap. 1, Cluj-Napoca, C.U.I.: 38992100, nr. ORC J12/869/2018), unitate medicala privata de comert cu amanuntul al altor produse alimentare in magazinul propriu de specialitate. Acest Site este controlat si operat de GRANUM SINAPIS S.R.L. de la sediul sau.

Site-ul este destinat vizitatorilor Site-ului (persoane care nu au calitatea de cumparatori) cat si cumparatorilor GRANUM SINAPIS S.R.L. (oricare dintre acestia denumiti „Utilizatori”).

Prin accesarea Site-ului si/sau a accesarii informatii despre produsele comercializate  de GRANUM SINAPIS S.R.L., Utilizatorii consimt sa respecte continutul prezentului Document precum si legislatia in vigoare aplicabila in jurisdictia furnizorului de servicii.

Logo-ul Magazinului este proprietatea exclusiva a GRANUM SINAPIS S.R.L. si nu aveti permisiunea de a-l copia sau utiliza in nicio modalitate. 

In cazul in care copiati, tipariti sau descarcati orice text sau material grafic de pe Site, o faceti sub licenta GRANUM SINAPIS S.R.L. actiunea fiind permisa exclusiv pentru uz personal, necomercial, non-profit, cu conditia de a nu modifica sau elimina nota privind dreptul de copyright, marca sau alte insemnari privind proprietatea intelectuala.

Tentativele de acces neautorizat la Site, incluzand dar nelimitandu-se la orice incercare de a accesa datele personale ale unui pacient, de a modifica continutul Site-ului, de a accesa Site-ul prin dispozitive sau programe automate, de a modifica structura sau de a dezasambla software-ul intr-o forma perceptibila, de a copia sau cita din continutul Site-ului fara indicarea sursei vor fi considerate tentative de fraudare a Site-ului si vor fi raportate de indata autoritatilor competente. 

Informatiile inscrise pe Site au caracter informativ si trebuie tratate ca atare. Orice utilizare a acestora in contradictie cu prezentul Document, fara acordul scris al GRANUM SINAPIS S.R.L., este interzisa, fiind considerata furt de proprietate intelectuala si atrage raspunderea in conformitate cu prevederile legale incidente. GRANUM SINAPIS S.R.L. are libertatea de a gestiona informaţiile publicate pe Site, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.


MODIFICARE, INTRERUPERE SAU INCETARE


Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment, modificarile producand efecte din momentul publicarii acestora pe Site.

In cazul in care nu sunteti sau nu mai sunteti de acord cu prezentul Document, va rugam sa nu (mai) folositi acest Site.

GRANUM SINAPIS S.R.L. isi rezerva dreptul de modifica, intrerupe sau de a inceta activitatea Site-ului sau a unei parti a acestuia fara vreo notificarea prealabila.

In cazul incetarii prezentului Document, fie de dumneavoastra, fie de GRANUM SINAPIS S.R.L., aveti obligatia de a distruge imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale.

Acest Document reprezinta acordul de vointa dintre dumneavoastra si GRANUM SINAPIS S.R.L., acceptat si asumat a fi respectat pentru utilizarea Site-ului si pentru a beneficia de serviciile pe care vi le ofera GRANUM SINAPIS S.R.L. Prin accesarea Site-ului, agreati ca Utilizatorul trebuie sa aiba in vedere faptul ca este persoana intru totul responsabila, constienta de si care isi asuma toate actiunile sale de utilizare a Site-ului, precum si efectele aferente actiunilor sale.